El primer dia del Tecnoestiu no hem parat ni un moment. Fins hi tot quan el nens esmorcaven els nens, nosaltres anaven a fer comentaris de com estava anant i que podien millorar sobre la marxa. A sigut una gran experiència.

L’Scratch com activitat més consolidada a funcionat molt bé. Els l’esplai el Nus de San Just han fet el joc del Pong sense gaires problemes, especialment el grup dels ‘grans’ que han aconseguit corregir el bot de la pilota. Al final no hi havia forma que deixessin els ordinadors, encara que els hi recordaven que podien descarregar el programa a la web de l’Scratch i que podien continuar a casa.

L’InventaTV ha funcionat d’allò més bé. Es el que millor a portat que vinguessin molts nens. Només hem tingut un petit problema amb el croma (això que fan per que surti el mapa del temps i una senyora o un senyor a sobre) i es que perquè funcioni bé no es pot tindre res de color verd i ves aquí que la samarreta de l’esplai es verda. Els hi hem posat una de color taronja hi solucionat. Ja es sap el senyor Murphy visita quan menys el vols.

Podeu veure els invents que han proposat en aquest mateix blog.

La Mesosfera (o taula màgica) es la que no a portat tant bé treballar amb tants nens, tot i que amb una mica d’ordre i col·laboració per part de tots el grups l’activitat també a funcionat molt bé. En Carles i l’Àngel d’Utani, creadors de la Mesosfera, ens van ajudar molt. Gràcies. Hem de fer algunes millores però per això estem al Citilab per aprendre del que ha sortir malament i millorar el que ha sortir bé i així gaudir cada vegada més.

Thank you very much (es que la gent del l’esplai fan servir una mica d’anglès al casal) per ser els primers d’aquest any.

Leave a Comment