Avui hem rebut una visita molt especial. Alumnes de Lyon, que estan fet una estada d’una setmana al IES Esteve Terrades, han volgut veure com esta feta l’activitat del Tecnoesitu. Hem vist la part de disseny de la instal·lació  Wheeled Piano on s’apliquen tècniques de reconeixent d’imatge i programació amb Pure Data.

iesEsteveTerradas

També hem fet una introducció a l’Scratch l’entorn de programció que fent servir al Tecnoesitu per crea les histories i a la modificació disenyada al Citilab Scratch for Arduino que permet treballar amb petit robots.

Al plató del Citilab amb explicat la experiència viscuda al Citilab i han gaudit de les possibilitats del croma, que permet barrejar la acció real amb la hisoria feta amb l’Scratch  o amb qualsevol altre element gràfic.

iesEsteveTerradas1

Finalment amb visita el CPD del Citilab (espai dedicat als servidors  de control)  on han fet vist en funcionament els sistemes que estan estudiant.

Merci beaucoup!!

Leave a Comment