Avui hem tingut més famílies al Tecnoesitu. Segons ens han dit s’ho han passat d’allò més bé i la veritat és que nosaltres també en gaudit amb les seves ganes d’aprendre i de passar una bona estona.

Hem començat per l’Scratch+Inventa TV fent 4 grups. L’Arnau, l’Alba i la Blanca han viatjat fins a la lluna per ensenyar als extraterrestres que també han de reciclar. El grup de les mares, la Montse i la Maria Jose han col·locat una placa solar per una casa del desert i així aprofitar aquest tipus d’energia. La iaia Neus ha ajudat molt al participant més petit del Tecnoestiu, en Pau, a fer que les ampolles que embrutaven el mar no fessin mal als peixos. En David, el Sebas i la Nicole han fet servir un parell de personatges animats per netejar una platja plena de bruticia. I en Sergio i la seva mare, la Bàrbara han fet una historia urbana sobre el reciclatge.

Com veieu molt variat. Aquí teniu la galeria on trobareu tots els projectes:

Galeria de projectes de famílies

I aquí teniu projecte d’en David, el Sebas i la Nicole:

Aprén més sobre aquest projecte

.

Aquí els podeu veure molt enfeinats preparant les melodies del Wheeled Piano:

families1

Leave a Comment