Avui ha sigut un dia molt especial al Tecnoestiu. Hem rebut la visita de 35 noies i nois de la Fundació Marianao de Sant Boi de Llobregat i la meitat han provat una nova activitat el Hackasaurus.  Aquest projecte pretén apropar d’una forma engrescadora el llenguatge intern de les webs (HTML), convertint als participants en petits «hackers» de les seves webs preferides. Aquí teniu un exemple amb una pàgina web que parla d’en Justin Bieber que es converteix en Pocoyo Bieber:

pocoyobieber

Les activitats habituals del Tecnoestiu, han sortit molt bé. Els participants han creat 14 projectes d’Scratch molt diversos  i al plató alguns han repetit explicant l’animació d’Scratch i el treball fet amb el Hackasaurus.

Aquí teniu la galeria de la fundació Marianao, on trobareu tots els projectes:

Galeria de projectes de la Fundació Marianao

I aquí teniu projecte d’en Marc, l’Eric i l’Eloi, on parlen de diferent mitjans de transport:

Aprén més sobre aquest projecte

Leave a Comment