L’última sessió del Tecnoestiu l’han fet en Dídac i la Martina.

Han començat amb el Wheeled Piano, d’on han sortit algunes melodies molt interessants. Com que el Dídac toca un mica la flauta hem canviat un dels instruments per una flauta i hem dibuixat-tacat la cançó «quan les oques van al camp».

A continuació hem treballat en la historia d’animació feta amb Scratch sobre el medi ambient. Han escollit com a escenari una platja i com a personatges els dibuixos de la serie Phineas amb Ferb. Els han baixat d’Internet i els han retallat a dintre de l’Scratch. La historia està feta amb frases populars d’aquest personatges, que es decideixen a netejar una platja amb molta brutícia. Han après bastant d’Scratch i ens han comentat que s’el baixaran a casa per continuar treballant.

Aquí teniu la seva animació amb Scratch:

Aprén més sobre aquest projecte

Amb la història acabada, hem pujat al segon pis, al plató del Citilab i després d’un parell d’assaigs , han explicat com dos professionals tota la experiència. En breu tindrem el vídeo.

Bon estiu.

Leave a Comment