Què és Tecnoestiu

Arriba una nova edició del Tecnoestiu, un dia d’activitats al Citilab on els participants s’endinsen en las noves tecnologies i la realització televisiva.

El Tecnoestiu tindrà lloc del 25 de Juny fins al 25 de Juliol i en aquesta nova edició es realitzaran tallers relacionats amb conceptes bàsics de programació, sensors i aplicacions per tablets.

Aquest any es treballarà el concepte de ciutats intel·ligents (Smart Cities), fem ús de sensors per mesurar les condicions de les ciutats i creant accions per tal de fomentar l’estalvi d’energia. Es farà servir l’Scratch for Arduino (S4A) que permet apropar-se d’una forma molt pràctica i lúdica  a la programació d’aquest tipus de dispositius.

A més, es crearà una petita aplicació per tablets que permet visualitzar les dades obtingudes i actuar sobre elements creats als propis tallers.  Es farà servir AppInventor que funciona amb un sistema de peces semblant a l’Scratch, que permet simplificar la creació d’aquest tipus d’aplicacions.

Finalment els participants podran participar al plató de TV del Citilab exposant les seves experiències i proposant noves idees per la construcció de las Smart Cities.

Programa d’activitats

Informació pràctica

Activitat d’un dia, adreçada a esplais, famílies o grups a partir de 10 participants.

Existeixen dies especials per particulars on es podem apuntar grups més petits fins confirmar un grup mínim.

Quan: 25 de juny al 25 de juliol, 2012. Activitat d’un dia

Horari: 10.00-13.00 hores

Edat: a partir de 8 anys. Els nens de 7 anys poden participar amb el suport d’un adult o d’un company de més edat

Grups: entre 10 (un sol grup) i 30 (dos grups de 15) participants

Preu: 6 euros per participant.

Més informació: Tecnoestiu2013.pdf
Inscripcions: inscripcio@citilab.eu i 93 551 06 60
logo_fecyt_peq

Leave a Comment