Un nou grup de particulars han visitat el Citilab per gaudir i aprendre durant la jornada de robòtica, programació, art i televisió, el Tecnoestiu.
Algunes cares conegudes al Citilab, petits que s’han anat fent grans aproximant-se a la programació i a la robòtica educatives dins del laboratori ciutadà, i altres cares noves de Cornellà i Sant Joan Despí han interactuat amb Snap4Arduino i el robot pintor DiBot. La cursa d’obstacles sempre és emocionant i pintar el mural abstracte ha estat d’allò més entretingut. A continuació podeu veure les imatges del matí i la intervenció dels nostres participants davant de càmera durant l’activitat de realització de l’InventaTV.

Vídeo de l’InventaTV

Publicacions a Instagram i Twitter

 

Els #DiBots no paren quiets! El #mural del #Tecnoestiu d’avui està replet de colors ?? #robòtica #programació

Una publicación compartida de Citilab (@citilab) el

 

Leave a Comment