La penúltima setmana de Tecnoestiu ha començat amb la visita d’un grup reduït de particulars que han vingut a gaudir d’un matí tecnològic. La majoria ja coneixien el Citilab i s’havien implicat en les activitats de programació amb Scratch de l’EduLab.
La Clàudia, la Sara i el Pablo s’han implicat en la programació del robot DiBot amb l’entorn de programació per blocs Snap4Arduino fins que han aconseguit controlar-lo a través de les tauletes. Tot i ser poquets, la cursa d’obstacles ha sigut igual d’emocionant i competitiva, i han pintat amb ganes el gran mural abstracte en el que ha predominat el color vermell. Al final, les mares dels tres participants també han volgut experimentar amb el croma del plató i acomidiar-se de la jornada tecnològica a l’InventaTV amb  la coneguda frase: «Bon estiu, Tecnoestiu!«

Vídeo de l’InventaTV

Publicacions a Instagram


 

Leave a Comment