El Tecnoestiu 2017 ha combinat la programació amb Snap4Arduino, la robòtica i l’art amb el robot pintor DiBot i els murals abstractes, i la realització amb l’InventaTV. Aquest mes tecnològic deixa a tots els racons del Citilab somriures, mirades de curiositat, passos enèrgics, rialles i converses després de les visites de tots els grups de particulars i d’esplais de diversos punts de Catalunya.

Robòtica, programació i art

Al llarg de tots aquests dies, els participants i els petits robots artistes del Citilab han creat grans murals, tots diferents, tots acolorits. Mireu aquest mosaic amb algunes de les creacions artístiques!

Tecnoestiu 2017

Previnguts… 3, 2, 1… acció! L’InventaTV

L’InventaTV també ha deixat el recull de tots els vídeos al plató del Citilab, on nens i nenes han perdut la vergonya davant de càmeres per explicar la seva experiència al Citilab. Hi han hagut preses falses, nervis i embarbussaments… però finalment els vídeos han quedat molt divertits! A continuació podeu veure la llista de reproducció sencera:

Gràcies a totes les famílies i grups d’amics que han vingut, i també als diversos casals d’estiu i esplais que ens han acompanyat: el Club d’Esplai Bellvitge, el Casal Fundesplai de l’escola Mare de Déu de Montserrat, l’Esplai B-Raval, l’Esplai Diver’s de l’escola La Maquinista, l’Esplai Diver’s de l’escola Dr. Ferran i Clua, l’Esplai Diver’s de l’escola La Sedeta, l’Esplai Diver’s de l’escola Poeta Foix i l’Esplai Diver’s de l’escola Barcelona. Fins l’any que ve!!!

Recull de publicacions a Instagram

 

 

La #creació abstracta dels membres de l’esplai @clubbellvitge @fundesplai i els #DiBots en procés! #art #robòtica #programació

Una publicación compartida de Citilab (@citilab) el

 

 

Bon estiu, Tecnoestiu!!!

Leave a Comment