Què és Tecnoestiu

Arriba una nova edició del Tecnoestiu, un dia d’activitats al Citilab on els participants s’endinsen en las noves tecnologies i la realització televisiva.

El Tecnoestiu tindrà lloc del 25 de Juny fins al 25 de Juliol i en aquesta nova edició es realitzaran tallers relacionats amb conceptes bàsics de programació, sensors i aplicacions per tablets.

Aquest any es treballarà el concepte de ciutats intel·ligents (Smart Cities), fem ús de sensors per mesurar les condicions de les ciutats i creant accions per tal de fomentar l’estalvi d’energia. Es farà servir l’Scratch for Arduino (S4A) que permet apropar-se d’una forma molt pràctica i lúdica  a la programació d’aquest tipus de dispositius.

A més, es crearà una petita aplicació per tablets que permet visualitzar les dades obtingudes i actuar sobre elements creats als propis tallers.  Es farà servir AppInventor que funciona amb un sistema de peces semblant a l’Scratch, que permet simplificar la creació d’aquest tipus d’aplicacions.

Finalment els participants podran participar al plató de TV del Citilab exposant les seves experiències i proposant noves idees per la construcció de las Smart Cities.

Programa d’activitats

Informació pràctica

Activitat d’un dia, adreçada a esplais, famílies o grups a partir de 10 participants.

Existeixen dies especials per particulars on es podem apuntar grups més petits fins confirmar un grup mínim.

Quan Horari Edat Grups Preu
Del 25 de juny al 25 de juliol. Activitat d’un dia. 10.00-13.00h A partir de 8 anys. Els nens de 7 anys poden participar amb el suport d’un adult o d’un company de més edat. Entre 10 (un sol grup) i 30 (dos grups de 15) nens i nenes. 6 euros per participant.

Més informació: Tecnoestiu2013.pdf
Inscripcions: inscripcio@citilab.eu i 93 551 06 60
logo_fecyt_peq

Leave a Comment