Aquest estiu, inventa el teu propi món i passa-hi les vacances !!!

Si ets dels que t’agrada posar-hi imaginació a les vacances d’estiu i descobrir sempre coses noves per fer, al Citilab hi trobaràs algunes sorpreses que faran molt més divertit aquest mes de juliol. Vine amb el teu casal d’estiu els tallers del Tecnoestiu i podras crear una petita història d’animació ben original amb les teves mans. La recepta? una mica de pasta de sopa, alguns trucs fotogràfics, una mica de programació amb ordinador i molta creativitat.

I posats a imaginar, també podràs explicar a tothom el teu invent favorit davant de les càmeres del teu propi canal de televisió!!! Amb una mica de «màgia digital» el dibuix del teu increïble artilugi apareixerà al fons de la pantalla mentre ens expliques per a què serveix i com funciona.

I a més, tothom sabrà de les teves genials invencions: en aquest bloc hi trobareu els vídeos i les animacions creades per tots els grups dels tallers Tecnoestiu. No us els perdeu!!

Programa d’activitats

Quan Horari Edat Grups Preu
Del 27 de juny al 29 de juliol. Activitat d’un dia. 10.00-13.00h A partir de 7 anys. Entre 10 (un sol grup) i 30 (dos grups de 15) nens i nenes. 6 euros per participant.