Què és Tecnoestiu

El Citilab ofereix una nova edició del Tecnoestiu, jornades d’activitats tecnològiques per a esplais, famílies o grups que vulguin aprofitar els temps de l’estiu per gaudir i aprendre amb la tecnologia.

Aquest any es tracta el tema de la qualitat de les nostres platges, fent un ús senzill i lúdic de tecnologies com les dades obertes i la construcció d’objectes 3D.

Per tal de treballar amb aquestes tecnologies, es faran servir dues eines desenvolupades pel Citilab, BeetleBlocks i Snapi!. Estan basades en un sistema gràfic i senzill de programació per blocs, que permet una aproximació fàcil a diverses tecnologies.

El Tecnoestiu tindrà lloc del 29 de juny al 24 de juliol, i està obert a esplais, casals d’estiu i particulars que vulguin aprofitar l’estiu per contactar amb la tecnologia.

Beetle Blocks

Beetle Blocks és una modificación de Snapi! enfocada al disseny i a la fabricación 3D. L’objectiu dels alumnes serà conseguir crear una medusa mitjançant un llenguatge basar en blocs. Amb aquest programa els nens i nenes poden generar geometries en 3D que poden ser exportades directament a formats imprimibles.

Snapi!

Amb Snapi! els alumnes crearan una aplicació sobre l’estat de les platges de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Amb les dades obertes de l’AMB els nens i nenes podran crear una app que informi de quina bandera hi ha a cada platja.

Programa d’activitats

Informació pràctica

Activitat d’un dia adreçada a esplais, famílies o grups a partir de 10 participants. Existeixen dies especials per a particulars on es poden apuntar grups més petits, que s’ajuntarien entre ells per tal de formar un sol grup de 10 participants.

Quan Horari Edat Grups Preu Inscripcions
Del 29 de juny al 24 de juliol. Activitat d’un dia. 10.00-13.00h A partir de 8 anys. Els nens de 6 anys poden participar amb el suport d’un adult o d’un company de més edat. Entre 10 (un sol grup) i 30 (dos grups de 15) nens i nenes. 6 euros per participant.inscripcio@citilab.eu i 93 551 06 60

Blog Tecnoestiu 2015

Leave a Comment