Què és el Tecnoestiu?

El Citilab ofereix una nova edició del Tecnoestiu, jornades d’activitats tecnològiques per a esplais, famílies o grups que vulguin aprofitar els temps de l’estiu per gaudir i aprendre amb la tecnologia.

Enguany els participants del Tecnoestiu s’implicaran en la construcció d’un robot pintor que serà programat amb Snap4Arduino i que després s’utilitzarà per dibuixar i pintar. D’aquesta manera, des de la robòtica i la programació s’explorarà també la creativitat i l’art, combinant l’aprenentatge amb l’oci i la imaginació.

Novament també es podrà aprendre i gaudir amb l’Inventa TV, l’activitat audiovisual als platós del Citilab en la qual tots els participants podran gaudir de les càmeres, els focus, els micròfons i el croma per enregistrar la seva experiència i entendre el funcionament del món de la realització de la televisió des de dins.

Per tal de treballar amb aquestes tecnologies, es faran servir dues eines desenvolupades pel Citilab, BeetleBlocks i Snapi!. Estan basades en un sistema gràfic i senzill de programació per blocs, que permet una aproximació fàcil a diverses tecnologies.

El Tecnoestiu tindrà lloc del 26 de juny al 26 de juliol, i està obert a esplais, casals d’estiu i particulars que vulguin aprofitar l’estiu per contactar amb la tecnologia.

Informació pràctica

Activitat d’un dia adreçada a esplais, famílies o grups a partir de 10 participants. Existeixen dies especials per a particulars on es poden apuntar grups més petits, que s’ajuntarien entre ells per tal de formar un sol grup de 10 participants.

Quan Horari Edat Grups Preu Inscripcions
Del 26 de juny al 26 de juliol. Activitat d’un dia. 10.00-13.00h A partir de 8 anys. Els nens de 6 anys poden participar amb el suport d’un adult o d’un company de més edat. Entre 10 (un sol grup) i 30 (dos grups de 15) nens i nenes. 6 euros per participant.inscripcio@citilab.eu i 93 551 06 60

Blog Tecnoestiu 2015

Leave a Comment