TECNOESTIU

El Citilab ofereix una nova edició del Tecnoestiu, jornades d’activitats tecnològiques per a esplais, famílies o grups que vulguin aprofitar els temps de l’estiu per gaudir i aprendre amb la tecnologia.
Aquest any proposen dues activitats molt diferents. Una relacionada amb posar en marxar diversos artefactes que hem preparat al Citilab com elevadors, vehicles, sínies, o ulls robòtics. L’altra, ficar-nos amb unes ulleres de realitat virtual dintre d’objectes que crearan els participants del Tecnoestiu.
Per fer possibles aquestes activitats es faran sevir eines desenvolupades pel Citilab com Snap4Arduino i BeetleBlocks. Estan basades en un sistema gràfic i senzill de programació per blocs, que permet una aproximació fàcil a diverses tecnologies.

Programa d’activitats 2016

Snap4Arduino

Snap4Arduino és una modificació del llenguatge de programació visual Snap! creada per l’equip del Citilab, que ens permet interactuar amb gairebé totes les versions de la placa de prototipat electrònic Arduino de forma intuïtiva. El fet d’estar basat en Snap! ens permet explorar conceptes de programació avançats i ens proporciona la possibilitat de construir els nostres propis blocs.


Beetle Blocks

Beetleblocks és una modificació completa d’Snap! enfocada al disseny i la fabricació 3D. Mitjançant un llenguatge basat en blocs i derivat directament del seu projecte mare, el programador pot generar geometries en tres dimensions que poden ser exportades directament a formats imprimibles.


Inventa TV

Finalment, els participants podran treballar en el plató de TV del Citilab. L’espai de croma del plató es convertirà en una platja al seu gust. En aquesta part de la jornada, els participants aprenen a exposar les seves experiències sobre els tallers i també com funciona el el món de la realització de televisió des de dins.


Informació pràctica

Activitat d’un dia adreçada a esplais, famílies o grups a partir de 10 participants. Existeixen dies especials per a particulars on es poden apuntar grups més petits, que s’ajuntarien entre ells per tal de formar un sol grup de 10 participants.

Quan Edat Grups Preu Inscripcions
Del 27 de juny al 22 de juliol. Activitat d’un dia. A partir de 8 anys. Els nens a partir de 6 anys poden participar amb el suport d’un adult o d’un company de més edat. Entre 10 (un sol grup) i 30 (dos grups de 15 participants). 6 euros per participant. inscripcio@citilab.eu i 93 551 06 60