El Tecnoestiu 2012 arriba al seu final. Aquest any hem tingut més de 300 participants, tot un èxit. Una mica més de la meitat provinents d’esplais i la resta particulars que aquest any han vingut al Tecnoestiu en família.

El taller de robòtica ha funcionat molt bé i tothom ha aconseguit l’objectiu, muntar un robot i programar-ho perquè es mogui seguint les ordres des del teclat de l’ordinador. Hem procurat facilitar la part del cablejat que és la que més problemes dona als participants i tornem a comprovar que l’Scratch for Arduino fa molt fàcil la programació dels robots. Després d’aquests dies tan intensos alguns motors dels robots estan demanant vacances, els haurem de revisar.

En quant al taller de modelatge en 3D han sortit bastant models interessants, encara que també hem descobert les limitacions de la impressora 3D i alguns no es podran imprimir. La impressora 3D ha funcionat a ple rendiment i hem tret més de 200 models.

Al plató del Citilab hem creat 24 vídeos amb tots els participants explicant la seva experiència al Tecnoestiu. I hem fet alguns trucs interessants amb els models 3D. Us convidem a què hi feu una ullada.

Aquí teniu tots els vídeos d’aquest any.

Aquí podeu veure algunes de les peces fetes amb la impressora 3D.

Moltes gràcies i us esperen aviat. Bones vacances !

 

 

Leave a Comment