El Tecnoestiu 2013 arriba al seu final.

Al taller d’Smart Cities hem après que les ciutats les fem intel·ligents els ciutadans. Per fer-ho hem explicat com funcionen els sensors i com aprofitar les dades per fer accions que facin les nostres més agradables i més sostenibles amb el medi ambient. La nostra cortina/toldo/cuberta de piscina/porta de garatge/teló de cinema, segons les interpretacions, ha servit per introduir el concepte d’estalvi a les nostres cases, com a exemple de què podem fer a les ciutats. L’Scratch for Arduino ens ha facilitat molt la part de programació, vital a l’hora de prendre decisions del que fem a les nostres dades.

El taller d’aplicacions per mòbils, una vegada superats els primers inconvenients tècnics amb les tablets, els bluetooh i l’Appinventor, ha permès introduir als participants en el món de la creació d’aplicacions per mòbils i tablets Android. L’aplicació creada controlaba una sistma de sensors i motors per demostrar que és possible integrar els dispositius de les ciutats intel·ligents amb el dispositis mòbils.

El taller InventaTV ha servit per fer particiapar als citutatadans amb el procés de construcció de les ciutats intel·ligents, dona la possibilitat d’exposar davant de les càmeres les seves idees sobre les ciutats inteligens i sobre el seu pas per aquesta edició del Tecnoestiu 2013. Com a resultat hem creat 11 vídeos.

Aquí teniu tots els vídeos d’aquest any.

Moltes gràcies i us esperen aviat. Bones vacances!

 

logo_fecyt_peq

Leave a Comment