Què és Tecnoestiu

El Citilab ofereix una nova edició del Tecnoestiu, jornades d’activitats tecnològiques per a esplais, famílies o grups que vulguin aprofitar els temps de l’estiu per gaudir i aprendre amb la tecnologia.

Aquest any es tracta el tema de la qualitat de les nostres platges, fent un ús senzill i lúdic de tecnologies com les dades obertes i la construcció d’objectes 3D.

Per tal de treballar amb aquestes tecnologies, es faran servir dues eines desenvolupades pel Citilab, BeetleBlocks i Snapi!. Estan basades en un sistema gràfic i senzill de programació per blocs, que permet una aproximació fàcil a diverses tecnologies.

El Tecnoestiu tindrà lloc del 29 de juny al 24 de juliol, i està obert a esplais, casals d’estiu i particulars que vulguin aprofitar l’estiu per contactar amb la tecnologia.

Beetle Blocks

Beetle Blocks és una modificación de Snapi! enfocada al disseny i a la fabricación 3D. L’objectiu dels alumnes serà conseguir crear una medusa mitjançant un llenguatge basar en blocs. Amb aquest programa els nens i nenes poden generar geometries en 3D que poden ser exportades directament a formats imprimibles.

Snapi!

Amb Snapi! els alumnes crearan una aplicació sobre l’estat de les platges de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Amb les dades obertes de l’AMB els nens i nenes podran crear una app que informi de quina bandera hi ha a cada platja.

Programa d’activitats

Informació pràctica

Activitat d’un dia adreçada a esplais, famílies o grups a partir de 10 participants. Existeixen dies especials per a particulars on es poden apuntar grups més petits, que s’ajuntarien entre ells per tal de formar un sol grup de 10 participants.

Quan: 29 de juny al 24 de juliol

Activitat d’un dia.

Edat: A partir de 8 anys. Els nens a partir 6 anys poden participar amb el suport d’un adult o d’un company de més edat. Grups: Entre 10 (un sol grup) i 30 (dos grups de 15 participants).

Preu: 6 euros per participant.

Inscripcions: inscripcio@citilab.eu i 93 551 06 60

Finalment, els participants podran participar al plató

 

Logo_cornella

Leave a Comment